Насилието е последното убежище на некадърния“. ~Айзък Азимов   Докато героите се сражавали

...
Насилието е последното убежище на некадърния“.
~Айзък Азимов
 
Докато героите се сражавали
Коментари Харесай

79 години по-късно: не само, че още са тук, но се множат и правят все нови и нови партии


„ Насилието е последното леговище на некадърния “.
~Айзък Азимов

 

Докато героите се сражавали за България в Балканската, Междусъюзническата и Първата международна, шумкарите се крили по дупките. Докато текла и Втората международна, се крили по дупките. После, с помощ от националните предатели, алената войска пристигнала, когато българската войска била пратена – през 1944 година – против Вермахта; и тук не е имало кой да ги спре и да им срита вмирисаните ватенки, както през предходната война (научили си урока, втория път пробвали с машинация и агенти).

Дошъл девети септември и изпълзели от дупките си. Писали се комунисти, партизани, дейни борци и почнали да изтезават и убиват същинските герои. 

Неграмотните гниди почнали да тормозят и убиват умните хора, неможещите завистници унищожавали можещите. 

И почнала „ националната власт “ на търтеите и тарикатите, неможещите слагачи, доносниците, писачите на клюки и подправена история. 

С общителното подпомагане на основните терористи от кремъл. 

Малцината, които така наречен национален съд не намерил за отговорни и бил а-ха да освободи, ги върнали – по заповед на сталин. Той разпоредил да се осъждат „ повече бройки “. Точно по този начин – не „ хора “, а „ бройки “. И им скалъпили процеси, и ги екзекутирали. 

Прочистване. 

Сганта, която врещи: „ да не си забравяме историята, да не заличаваме, да не пренаписваме “, отхвърля да уважи жертвите на комунистическата чума и отхвърля, че е имало гнет и диктатура; не признава за Белене и Скравена…

… само че – доста забавно – като им прикипи от беззащитност, стартират да викат по какъв начин идвало време за новите Белене и Скравена. 

Те по този начин водят разногласия – като всеки различен безумен негодник с речник от двайсет думи: изпъква им вената на челото и стартират да се слюнчат по какъв начин ще избиват и пращат в лагери. 

Иначе се имат за умни и за патриоти, нищо, че мечтаят да убиват българи. Както предците си. 

Българска социалистическа партия апропо, приятели, към момента не се е извинила за терора на партията, за която се гордее, че е наследила. Българска комунистическа партия. Те освен, че не крият, че са издънка на тази пасмина от убийци, само че и даже се гордеят, пишат се „ столетница “. 

А през днешния ден – за поредна година – по време на часа безмълвие, отдадена на жертвите на комунистическия гнет, са излезли демонстративно от зала. 

Искам да кажа няколко думи за тях:

Те НЕ са човешки отпадъци, които не заслужават освен да бъдат политици, само че не заслужават и да бъдат освен това от сполучливи аборти. 
Те НЕ са абсцес на челото на историята на България.
Те НЕ са лъжци, НЕ са измекяри и НЕ са долна паплач, която би трябвало да бъде изхвърлена от България с еднопосочен билет за единствената страна, за която в миналото са работили – русия. 

Просто споделям мисли, а вие какво чувствате по отношение на тях – единствено вие си знаете. Може да НЕ споделяте моите мисли от няколко реда нагоре. НЕ знам. 

За Израждане и изрожденците даже няма какво да се каже. Фашисти постоянно е имало измежду най-низките кръгове на обществата, изключително когато в обществата виреят политици-циреи, които са култивирали генерации от неуспели, затапени откъм разум човеци, шлайфани за по-лесна операция, натъпкани с агитация до повръщане, а след това донатъпкани с повърнатото от пропагандата. 

Искам да отбележа и още няколко обстоятелството. 

Президентът, който не спря да приказва за противоконституционно това, противоконституционно това, в този момент прави партия – което е срещу конституцията. Защото не може настоящ президент да взе участие в политиката, да прави партия и да се меси в изборите. Противоконституционно е. 

Той обаче си мисли, че излиза „ чист “ от обстановката, тъй като, видиш ли, той ЛИЧНО не я прави тая партия. Правят му я. 

Ще твърди, че няма нищо общо, само че ето – всички някак си знаем, че има. И съгласно мен той разчита на това, че всички знаят, с цел да може да събере вота на почитателите си. 

Но ще каже въпреки всичко, че не я е правил. Тоест, измъква се с техническа детайлност. 

Мафиотите, апропо, в никакъв случай не договарят с корумпираните съдии или прокурори персонално. Винаги договарят от тяхно име. Имат си медиатори. Просто взех решение да го вмъкна това в текста. 

И какво излиза? На мен ми се коства, че основният викащ „ противоконституционно е “ нарушава конституцията умишлено, освен това се измъква с механически детайлности. Докато ни гледа в очите. 

И на хората си им харесва, и ще гласоподават за него, и го назовават „ популярен общественик “ и считат, че „ единствено той не нарушава закона “.

Да…

И в този момент, на процедура, централата на новата партия май ще се окаже в президентството, а ресурсите им за реклама по този начин ще са неограничени – бюджетът му. Нашите пари. Всички малките екрани са длъжни да демонстрират „ политическия водач “, тъй като той е (и сред другото) президент. 

Това е индивидът, който сезира Конституционния съд за това, че България си върна Росенец от ръцете на руснаците, счита го за противоконституционно: само че се оставя да му вършат партия. И това не му се коства противоконституционно. 



Тарикатстване на дребно. 79 години към този момент тарикатстване на дребно. И тъй като властта е в тях – с помощта на съветските пари и съветското принуждение, към този момент 79 години се имат за доста умни и не могат да прозрат даже дълбочината на личната си тъпотия. 

Това е едно от най-гадните неща на този вид „ ръководства “, че даже не ни манипулират умни хора, а елементарни до комично зелени чорапи, фуражки и елементарни простаци си имат вяра, че са доста умни, до момента в който те са просто дръвници, поставени на постове, на които няма по какъв начин да бъде комплициран различен, тъй като властта се манипулира към момента от кремълското лоби. 

Все едно един безумен, на който са дали зареден револвер и всички в стаята му извършват малоумните заповеди, да счита, че го вършат, тъй като е доста интелигентен, а не тъй като държи зареден револвер. И да се гордее с това „ какъв брой е интелигентен “.

79 години. 



Ето ви още един забавен факт:

Преди два дни вицепрезидентът Йотова изля нещо, което съгласно мен, е кофа с агитация и подстрекателства. 

Тя сподели: „ Напоследък в България се вижда зле прикрита наклонност за заличаване на българската история. Кому пречи тази история и за какво някои не желаят да прочетат нейните уроци? Защо се заличават класиците на българската литература? “

Според мен, тези, които се пробват да изтрият българската история, са комунистическите русофили, които желаят да пробутат лъжата, че МОЧА е монумент на „ освободители “, а не желаят да признаят, че е имало гнет по времето на комунистическата диктатура; тези, които не зачитат жертвите; тези, които желаят паметниците на ватниците да се извисяват високо над паметниците на Левски и Ботев; тези, които – с операции от помийни уеб сайтове за подправени вести, тъкмо както преди, с подправени учебници по история – накараха почитателите си да си мислят, че българските герои и опълченци са били нещастни малчовци, които нищо не могли да създадат сами и ние сме били, видиш ли, свободни единствено поради московската кочина, която е пристигнала тук, единствено с цел да заграби територии и да си популяризира смрадливото въздействие. 

Според мен, те са изтриващите българската история. Подменящите я с подправена, надраскана по мазетата на кгб през годините. 

А по отношение на „ Защо се заличават класиците на българската литература? “ … в случай че може госпожата да уточни от кое място са изтрити, тъй като на мен това ми стои единствено като продължение на лъжата, че щели да махат „ Аз съм българче “. Беше потвърдено неведнъж, че никой не възнамерява да прави нищо на „ Аз съм българче “ и колкото и да се пробва да прави лъжливи операции, все по този начин си остава фактът, че никой нищо няма да му прави. И колкото повече повтаря една неистина, толкоз повече потвърждава на всички ни, че в торбата с трикове към този момент нищо не е останало и са опрели до обикновените неистини и пладнежки обири на дребното останал здрав разсъдък у разбеснялата се навалица – давайки си сметка, че насъскват българи против българи. 

Това аз назовавам „ национално изменничество “ – политици от най-висш сан да насъскват едни българи против други българи. И е гнусно, и е долно, и е присъщо единствено на русофилски прислужници на кремъл. 



Никое друго човешко създание на тази планета, даже най-долните отрепки, нямат у себе си това жило на нищожността, както продажните прислужници на московската фабрика за гибел и съсипия.

Да продаваш личната си татковина на ръце, за които ЗНАЕШ, че са ръце на палач, носещи съсипия и обърканост, средновековие и смърт… 

… и все пак – броейки кървавите си пари – да го правиш ден след ден, систематично и това да е единствената ти цел. Това е присъщо единствено за един вид „ хора “ на тази планета. Русофилските прислужници на кремъл. Никога не е имало нещо по-долно от тях в цялата история на човечеството. 

...

Ще се върна на госпожата. На вицепрезидента. Цялото ѝ ораторстване тя извърши по време на честване на 170-годишнината от рождението на Стефан Стамболов. Който е един от най-яростните рософоби, погубен от русофили, по заповед на москва. 



И не знам за какво, само че ми идва от вътрешната страна да кажа: Наглост, безсрамие, безродственост и изменничество, вашите имена са русофили и комунисти. 

Но те си го знаят доста добре и не им пука. Хихикат се скрито, облизват се удовлетворени при всяка банкова трансакция, потриват ръце и си приготвят идната подправена тирада, удовлетворени от изобретателността си да лъжат за пари. Те даже гледат с горделивост на умеенето си да лъжат безсрамно, имат го за „ умеене “ и „ професионализъм “. 

Някои от тях се преструват даже на „ публицисти “ даже и се пробват да се вършат на остроумни (колкото и да са тъпи), мятайки шегички за националния съд, надъхвайки почитателите на московската месомелачка. За пари, несъмнено. И с вяра господарят в кремъл да ги похвали и да им даде – след новия девети септември – малко власт и на тях, че да си избият всичките комплекси, които вървят комплект с мижавата им душичка и келявата им същина на измекяри. 



„ Насилието е последното леговище на некадърния “.
~Айзък Азимов

________________

Този коментар показва персоналното мнение на създателя
и може да не съответствува с позициите на редакцията на Novini.bg.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР